Benno Rijpkema

Mijn naam is...

Wanneer ik aan een persoon vraag wie hij of zij is, krijg ik steevast te horen hoe hun naam luidt. Een beetje flauw wellicht, maar dat was niet mijn vraag. Dan had ik wel naar je naam gevraagd. Wanneer ik vraag wie de man (of vrouw) is, hoop ik op een antwoord dat meer in de richting komt wat hem drijft, waar zijn staart van gaat kwispelen. Dat soort dingen dus. 

Oké, wie ben ik dan?
Ik ben iemand die vervuld kan raken wanneer een mens ontdekt welke enorme potentie in hem of haar schuil gaat en die ook nog eens gaat benutten. Je mag mij hiervoor wakker maken.  Ik doe dat als vader van mijn kinderen, ik doe dat als echtgenoot, ik doe dat als managing partner van Onbezorgd Ondernemen, ik doe dat als collega, als bestuurslid, als...

En oh ja, mijn naam luidt Benno Rijpkema. Ik woon in Heerenveen en heb een heerlijk kantoor aan huis.
Wanneer ik coach loop ik graag door de bossen zodat zowel de coachee als ik echt even in een andere omgeving zijn. Los van de dagelijkse beslommeringen. 
Wanneer ik als adviseur aan het werk ben, ben ik vaak bij mijn opdrachtgevers her en der door het gehele land. Mijn advieswerk doe ik voornamelijk vanuit mijn rol als managing partner bij Onbezorgd Ondernemen in Leeuwarden.

Ik heb inmiddels 5 boeken op mijn naam staan die ik uitbreng in de serie Met Energie Naar Succes. Het eerste boek heet Succesvol ondernemen. Het laatste boek heb ik samen met mijn collega Pieter Oegema geschreven en heeft als titel RTFM!. Beide boeken zijn te bestellen via de onderstaande link.

Met het bestellen van een boek draag je bij aan Oikocredit  Deze instantie zorgt ervoor dat gelden omgezet worden in microkredieten voor ondernemers in ontwikkelingslanden. Iets waar ik graag aan bijdraag.

En naast het schrijven van boeken vind ik het ook leuk om over mijn inzichten te bloggen en te vloggen. Deze vindt je terug op de blogpagina van Onbezorgd Ondernemen.

Copyright Rijpkema Advies Groep - 2019